Настани

UNEARTH во Скопје!

UNEARTH во Скопје!

19.09.2014 20:00 "Diehard Booking":https://www.facebook.com/diehardbooking ви преставува: Металкор легендите UNEARTH во Скопје! Бостонската петторка... повеќе »

Новости

Bloodbath со нов албум

Bloodbath со нов албум

16.09.2014 13:29 Bloodbath ќе издадат нов албум во ноември оваа година. Албумот се вика „Grand Morbid Funeral“, а ќе излезе под капата на Peaceville Records. Во меѓувреме Bloodbath објавија кој ќе биде новиот вокал на бендот. Официјал... повеќе »

Интервјуа

 • Diehard logo

  Интервју со Diehard Booking

  Интервју со промотерската и издавачка куќа Diehard Booking.

 • Exotistlogo

  Интервју со Exotist

  Exotist се одличен инструментален метал бенд од Скопје. Повеќе во интервјуто, а уште повеќе во нивниот албум.

 • Formless logo

  Интервју со Formless Terror(Void)

  Сплит интервју со Зиле за Formless Terror и Terrorvoid Promotions. Разговаравме за бендот, промотерската куќа, сцената...

 • Trigger

  Интервју со Trigger

  Ја претставуваме тешкометалната атракција од соседна Србија, бендот Trigger.