Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
594
Интервју со домашната крастерска машина Born For Slaughter
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
510
Интервју со турскиот брутален одред, Cenotaph.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
407
Интервју со холандската безвременска дет метал машинерија.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
1036
Интервју со „лешинарите“ Shock Troopers
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
1024
Интервју со приградскиот хардкор потфат, Trendkill.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
442
Кратко интервју со Зиле (Terrorvoid Promotions) во врска со DXtreme сцената на Д фестивалот во Дојран.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
2207
Интервју со треш метал новајлиите, Shell Shock.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
250
Интервју со германските трешери Reactory.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
227
Интервју со германската издавачка куќа Witches Brew.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
217
Интервју со канадските трешери Terrifier.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
496
Интервју со германската death/grind машинерија, Implore.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
571
Интервју со техничките и прогресивни трешери, Alitor