Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
1432
Мини интервју со младите скопски дет метал надежи, Cortex.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
1248
Наскоро излегува новиот албум на Formless Terror, „A Pax of Heretical Evolution“
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
1864
Струшките прог трешери наскоро со нов албум.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
1218
Интервју со канадските панк блекери Black Pestilence
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
1393
Интервју со новосадскиот atmospheric death metal бенд Anguish Sublime.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
1222
Cattle Decapitation се grind/death metal бенд од Сан Диего. Ама не е само тоа... Сестран мамојебачки метал.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
1281
Интервју со поранешниот гитарист и вокал на Anacrusis.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
2235
Интервју со скопските блекери Ambroz.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
1175
Интервју со белградскиот groove metal бенд, Stvor.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
1239
Ја испраќаме 2014 година со Верка. Оваа година момците издадоа нов албум, имаа промени во составот и, како што може да се заклучи од интервјуто, подготвени се за нови борби. Продолжуваат во нивниот стил и најавуваат нови потфати. За оние што не ги слушнале Верка, се работи за бенд од Делчево кој постои од 1999 година и свири автентичен, експериментален, industrial метал. Останатото се крие во интервјуто.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
664
Space Eater се треш метал бенд од Србија, кој исто така ќе имаме можност да го видиме на 5 декември во Хавана.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
480
Alitor се треш метал бенд од Србија.