Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
1215
Интервју со белградскиот groove metal бенд, Stvor.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
1283
Ја испраќаме 2014 година со Верка. Оваа година момците издадоа нов албум, имаа промени во составот и, како што може да се заклучи од интервјуто, подготвени се за нови борби. Продолжуваат во нивниот стил и најавуваат нови потфати. За оние што не ги слушнале Верка, се работи за бенд од Делчево кој постои од 1999 година и свири автентичен, експериментален, industrial метал. Останатото се крие во интервјуто.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
686
Space Eater се треш метал бенд од Србија, кој исто така ќе имаме можност да го видиме на 5 декември во Хавана.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
516
Alitor се треш метал бенд од Србија.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
427
Интервју со чешките блек металци Sekhmet кои ќе ги гледаме и слушаме на скопскиот Deathfest.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
389
Sacramental Blood се брутален дет метал бенд од Белград. Наскоро ќе ги видиме на скопскиот Deathfest.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
394
Miner Recordings е независна субкултурна издавачка куќа формирана во Цирих, Швајцарија.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
330
Demency се добро позната брутална екипа од Скопје. Најавуваат албум наскоро.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
313
Милан Б. Поповиќ е рок новинар, поет, колумнист, публицист и критичар.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
531
Интервју со промотерската и издавачка куќа Diehard Booking.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
533
Exotist се одличен инструментален метал бенд од Скопје. Повеќе во интервјуто, а уште повеќе во нивниот албум.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
533
Сплит интервју со Зиле за Formless Terror и Terrorvoid Promotions. Разговаравме за бендот, промотерската куќа, сцената...