Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
590
Ја претставуваме тешкометалната атракција од соседна Србија, бендот Trigger.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
508
Dehydrated се сибирски бруталци со опасен женски вокал. Бенд со не толку долго искуство но солидна дискографија.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
531
Serdaroth е мелодичен дет метал бенд чии почетоци се некаде во 2012 година.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
501
Communic е бенд од Кристиансанд, Норвешка. Постојат веќе 11 години и зад себе имаат четири одлични метал албуми.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
499
Hail Spirit Noir се психоделичен и прогресивен блек метал бенд од Солун со истрипани мелодии и сатирични екстази.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
551
Rhapsody Of Fire се легенди на power металот. И покрај две промени на името и десет студиски албуми, на сцената се присутни цели 19 години.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
298
Deadly Mosh се метал бенд од Крагуевац, Србија. Ќе имаме можност да ги видиме во живо на 15 февруари во Скопје.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
252
Kuga се метал бенд од Белград и ќе имаме можност да ги видиме во живо на 15 февруари во Скопје.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
265
Speed Merchants се метал бенд од Јагодина, Србија. Ќе имаме можност да ги видиме во живо во Скопје на 15 февруари.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
287
Mastic Scum се death/grind бенд од Австрија. Оформени се во раните деведесетти и сè уште го тероризираат светот.
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
317
По повод претстојниот концерт на Master во Скопје на 12 декември, уште еднаш поразговаравме со Paul Speckmann. Легенда!!!
Card default 78fa2f522b1ff681fd0146584b26ffb7bd3f8e028d2bdf2264cd7fabc383b4da
294
Misery Index се експлозивен in-your face death/grind бенд од Балтимор. Оние што не ги слушнале, време е, останатите бујрум на читање.