1349 имаат ново ЕР

1349 имаат ново ЕР

1349 издадоа ново ЕР како најава за новиот албум кој треба да излезе кон крајот на годината. „Through Eyes of Stone“ има две песни, една лајв и една студиска. Имаме можност да ја слушнеме насловната „Through Eyes of Stone“. Суров црн метал, мајке ми.