1349: нов албум и нова песна

1349: нов албум и нова песна

Новиот албум на 1349 се вика „The Infernal Pathway“ и ќе излезе во октомври годинава. Ама за да не се чудиме како звучи, норвешките црнометалци стримуваат песна од албумот. Песната се вика „Enter Cold Void Dreaming“, брзо, моќно, црно…