Abbath најавува спот

Abbath најавува спот

Мислам дека расколников претерува… Пред некое време објави тизер за новиот албум, а сега тизер за спот со истиот музички сегмент од тизерот за албумот. Океј, познато ни е дека новиот албум ќе излезе во јули и дека се вика „Outstrider“ ама ако не лиферуваш некоја нова информација или звук, порано ќути си. Многу ме пиздат вакви селебрити моменти и лелеци за внимание. Особено во метал…

Чисто за илустрација, да се потсетиме на ИСТИОТ тизер за албумот: