Agnostic Front имаат нов спот

Agnostic Front имаат нов спот

Новиот албум на AF излезе пред еден месец, па имавме можност да го слушнеме она што веќе многупати е слушнато од нив. И за да не замине многу брзо во заборав албумот (а, верувам дека брзо ќе избледне) одлучија да снимат уште еден спот. Овојпат, за песната „Conquer and Divide“.