Ахтунг! Ахтунг! Overkill имаат нова песна!

Ахтунг! Ахтунг! Overkill имаат нова песна!

Новиот албум „The Wings of War“ излегува следниот месец, а дотогаш може да се прават пропелери на „Head of a Pin“. Интересно трешарење.