Amon Amarth имаат нов спот

Amon Amarth имаат нов спот

И додека чекаме да дојде 3 мај за да излезе “Berserker“, Amon Amarth решија да почастат спотче. Спотот е за песната „Crack The Sky“ и ај што е малку чудна туку и дејствово во спотот потсетува на видео играта Golden Axe. На крај кога ќе се сврти, ликовите од играта излегуваат од флиперот.