Anaal Nathrakh имаат нов спот

Anaal Nathrakh имаат нов спот

Anaal Nathrakh имаат одличен нов спот со страшно добра песна од новиот албум „A New Kind of Horror“ кој треба да излезе кон крајот на септември. Во напнатиот спот ќе „уживате“ многу добро ако ѝ дозволите на песната да ви ја уништи главата. Закон песна! Се надевам и закон албум.