Angelus Apartida имаат нов албум

Angelus Apartida имаат нов албум

Angelus Apartida се трешери од Албасете, Шпанија. Свират одличен треш (со уште поодлични текстови), а денес официјално им излегува новиот self titled албум. За таа цел снимија одличен (ама одличен) спот, за песната „Indoctrinate“.