Annihilator имаат уште еден нов спот

Annihilator имаат уште еден нов спот

Annihilator упорно туркаат за да си го вратат (или задржат) местото на треш сцената. Новиот албум „Ballistic, Sadistic“ излегува дури во февруари следната година, а Annihilator веќе имаат втор спот. Спотот е за песната „Armed to the Teeth“, песната е солидна ама спотот…