Annihilator: нов албум и нова песна

Annihilator: нов албум и нова песна

Annihilator се враќаат на албумски патеки по само две години. Во јануари излегува новиот албум „Ballistic, Sadistic“, а во меѓувреме дури имаме можност да слушнеме и нова песна. Станува збор за „I am Warfare“, која, вака на прва звучи како треш класика, но да почекаме уште нешто ново…