Anvil имаат нова песна

Anvil имаат нова песна

Новиот албум „Legal at Last“ (се знае на што се мисли) ќе излезе дури на средината на февруари следната година, а дотогаш можеме да уживаме во цртаниот филм за песната „Nabbed In Nebraska“. Anvil како Anvil, си се бафтаат со марихуана, полиција, профит, декриминализација. Можеби и раскажуваат некоја приказна што им се случила на турнеја. Којзнае…