Anvil имаат ново спотче

Anvil имаат ново спотче

Anvil се Anvil и затоа во таа смисла нема очекувања. Или ќе свират или нема да свират, а ако свират тоа е тоа. Новиот албум „Legal at Last“ излегува следниот месец, па ветераните решија да снимат спот за насловната песна. Кратко и јасно, Anvil.