Arch Enemy имаат нов сингл

Arch Enemy имаат нов сингл

Новиот синг на Arch Enemy се вика „Reason To Believe“, а официјално излезе вчера. Снимиле и спотче, па така, песната и спотот можеме да ги сместиме во осумдесеттите и побрзо да ги заборавиме.