Artillery најавуваат нов албум со нова песна

Artillery најавуваат нов албум со нова песна

Кога станува збор за Artillery нема многу широки очекувања. Мелодичен треш at it’s finest. Новиот албум се вика „The Face Of Fear“, а ќе излезе во ноември. Исто така имаме можност да го ѕирнеме и спотот за насловната песна.