Artillery најавуваат ново издание

Artillery најавуваат ново издание

Не станува збор за албум ама сепак, доста се активни во последниве 11 години. Следниот месец ќе издадат сингл со две песни, една нова песна (на која им гостува поранешниот вокал) и една преработка од Metallica, „Trapped Under Ice“. Немаме можност да ја слушнеме цела песна, туку само тизер, за жал.