Artillery: нова песна и нов албум

Artillery: нова песна и нов албум

Artillery си зачестија со албуми на стари години. Три во последниве пет години. „Crossroads To Conspiracy“ најавува потрешерски и понемелодичен албум за разлика од порано. „The Face of Fear“ излегува следниот месец преку Metal Blade.