Ashes of Ares имаат нов спот

Ashes of Ares имаат нов спот

Новиот албум на Ashes of Ares, „Well of Souls“ излегува на почетокот од ноември. Во меѓувреме, снимија спот за одличната „Let All Despair“, кој ми се чини дека е речиси идентичен како и еден спот од нивниот прв албум.