Asphyx снимија уште еден спот

Asphyx снимија уште еден спот

Иако има уште десетина дена до излегувањето на „Necroceros“, веќе имавме можност да преслушаме третина од албумот. Во меѓувреме снимија спот и за „The Nameless Elite“, која, со еден збор, звучи партали. Да не се лажеме со описи… Слушајте Asphyx!!!