Behemoth имаат нов спот

Behemoth имаат нов спот

Новиот албум на Behemoth, „I Loved You at Your Darkest“ излегува во октомври годинава. Она што е поважно е новиот спот за песната „God = Dog“. Песната – одлична, спотот – уште подобар!