Behemoth имаат нов спот

Behemoth имаат нов спот

Behemoth снимија спот за песната „Sabbath Mater“ која се наоѓа на нивниот последен албум „I Loved You at Your Darkest“. Албумот излезе минатата година ама со спотчево Behemoth само потсетуваат дека ова е албум кој долго време нема да избледне.