Behemoth имаат нов спот

Behemoth имаат нов спот

Помина година и половина од последниот албум на Behemoth, „I Loved You at Your Darkest“, но никогаш не е доцна да се потсетиме. Овојпат Behemoth снимија спот за песната „Rom 5:8“.