Behemoth имаат уште еден нов спот

Behemoth имаат уште еден нов спот

„I Loved You at Your Darkest“ излегува следниот месец, а денес имаме можност да видиме уште еден нов спот од Behemoth, после одличниот „God = Dog“. Овојпат спотот е за песната „Wolves ov Siberia“.