Behemoth снимија уште еден спот

Behemoth снимија уште еден спот

„I Loved You at Your Darkest“ официјално излегува во петок ама како потсетник за тоа, Behemoth снимија уште еден спот од новиот албум. Овојпат се работи за песната „Bartzabel“.