Benediction снимија уште еден спот

Benediction снимија уште еден спот

„Scriptures“ официјално излегува денес, па за да го одбележат денот, Benediction снимија уште еден спот. Песната е пеколно пржење, баш тоа што и се очекуваше после долгогодишниот мораториум. Вредеше да се чека. Песната се вика „Iterations of I“, со која всушност се отвора новиот албум.