Бидна и нова песна од Lamb of God

Бидна и нова песна од Lamb of God

Вчера беше најавата за албумот, а денес стримуваат нова песна. Имаме прилика да ја слушнеме „Checkmate“, втората песна од албумот. Воопшто не сум фан на Lamb of God, па кормилото ви го препуштам вам.