Blaze of Perdition најавуваат нов албум

Blaze of Perdition најавуваат нов албум

Новиот албум на Полјаците се вика „The Harrowing of Hearts“, а ќе излезе за четири дена. Имаме можност да ја слушнеме мрачната „With Madman’s Faith“, која е одличен предвесник за албумот.