Bloodbath имаат нов спот

Bloodbath имаат нов спот

Bloodbath снимија спот за песната „Chainsaw Lullaby“. Хорор вајбови со ве ха ес осумдести трипови ама океј. Важно песната корне. Инаку, новиот албум „The Arrow of Satan Is Drawn“ излегува следната недела.