Borknagar имаат анимирано спотче

Borknagar имаат анимирано спотче

„True North“ излегува за дваесетина дена, а веќе имавме можност да намирисаме и како ќе звучи. Но, за да не остане на само таа една песна која веќе ја слушнавме, Borknagar издадоа анимирано спотче за песната „Up North“. Звучи интересно, но и поразлично од претходната, „The Fire That Burns“.