Borknagar откриваат созвучје од новиот албум

Borknagar откриваат созвучје од новиот албум

Новиот албум на Borknagar се вика „True North“, а ќе излезе кон крајот на септември. Во меѓувреме имаме можност да ја слушнеме „The Fire That Burns“. Песната е одлична, а се надевам дека таков ќе биде и целиот албум. Иако не сум по црниот метал, ова е одлично хетерогено созвучје.