Brujeria пак го рендаат Трамп

Brujeria пак го рендаат Трамп

Brujeria пред неколку дена го издадоа синглот „Amaricon Czar“. Сега имаме можност да го видиме и слушнеме lyric видеото за истоимената песна „Amaricon Czar“.