Candlemass имаат нов спот

Candlemass имаат нов спот

Новиот албум на Candlemass, „The Door to Doom“ излегува следниот месец. За да не се чудиме како ќе звучи имаме можност да ја слушнеме „Astorolus – The Great Octopus“ на која специјален гостин е Tony Iommi од Black Sabbath. Не пропуштајте!