Candlemass зачестија со EP изданија

Candlemass зачестија со EP изданија

Кон крајот на следниот месец Candlemass ќе издадат ново ЕР, со песни кои останале „неискористени“ за последниот албум „The Door to Doom“. Новото ЕР издание се вика „The Pendulum“, а ќе излезе на 27 март. Еве како звучи.