Cannibal Corpse имаат нов спот

Cannibal Corpse имаат нов спот

Cannibal Corpse снимија спот за насловната песна од нивниот последен албум „Red Before Black“ кој излезе пред две години. Таман како потсеник за концертот во Скопје на 18 јуни.