Cannibal Corpse најавуваат нов албум

Cannibal Corpse најавуваат нов албум

Новиот албум на ветераните ќе излезе во април годинава, а носи наслов „Violence Unimagined“. Во меѓувреме стримуваат и песна од албумот, поточно „Inhumane Harvest“. Новост е тоа што во поставата се вгнезди и Ерик Рутан од Morbid Angel. Еве како звучи сето тоа.