Cattle Decapitation имаат нов спот

Cattle Decapitation имаат нов спот

Cattle Decapitation снимија нов спот за стара песна. Поточно, спотот е збирутљак видеа од нивната минатогодишна австралиска турнеја. А песната „Finish Them“ се наоѓа на нивниот последен албум „Death Atlas“ кој излезе дури во ноември 2019 година. Да се надеваме дека наскоро ќе слушнеме и нешто поново…