Children of Bodom: нов спот и нов албум

Children of Bodom: нов спот и нов албум

Од светот на поп-металот, издвојуваме: Children Of Bodom имаат нов спот со кој го најавуваат новиот албум „Hexed“. Спотот е за песната „Under Grass And Clover“, а албумот излегува празнично, т.е на 8 март.