Chromatic Point имаат нов спот

Chromatic Point имаат нов спот

После „Изгрев“ во 2016 година, Chromatic Point со нов спот веројатно најавуваат и нов албум. Спотот е за песната „Stamp“. Спотот одличен, песна уште подобра!