Communic имаат нов спот

Communic имаат нов спот

Норвежаниве задутре издаваат нов албум, а таман одамна ги немав слушнато. Албумот се вика „Hiding from the World“, а снимија и спот за насловната песна од албумот. Засега, од прва, ми звучи одлично. Патем, во 2014 година правевме интервју со нив. Ѕирнете…