Cryptopsy го најавуваат следниот том од новото ЕР издание

Cryptopsy го најавуваат следниот том од новото ЕР издание

Во 2015 година бидна првиот том од „The Book Of Suffering – Tome I“, но еве после три години Cryptopsy го најавуваатѕ и следниот том. „The Book Of Suffering – Tome II“ има 4 песни и излегува во октомври. Во меѓувреме снимија и спот за „Sire of Sin“, па, бујрум на слушање.