Cytotoxin имаат нов спот и нов албум

Cytotoxin имаат нов спот и нов албум

Cytotoxin се брутални техничари од Германија. Минатата недела излезе нивниот нов албум „Nuklearth“, а еве и снимија спот за песната „Dominus“. Иако стилски не се по мој вкус, сепак, асално корнење е ова.