Dark Tranquillity имаат нов спот

Dark Tranquillity имаат нов спот

Dark Tranquillity почнаа да го одмотуваат клопчето од новиот албум. Овојпат снимија спот за насловната песна од новиот албум „Moment“ кој излегува следниот месец. Втора, песна, втор полн погодок што ме тера да заклучам дека „Moment“ ќе биде одличен албум.