Darkthrone најавуваат нов албум

Darkthrone најавуваат нов албум

Изгледа дека мај ќе биде ризница за албуми оваа година. Новиот албум на Darkthrone се вика „Old Star“ и ќе излезе последниот ден од мај. Албумот има само 6 песни, а досега е објавена само насловната. Чекаме звуци…

01. I Muffle Your Inner Choir [06:26]
02. The Hardship Of The Scots [07:36]
03. Old Star [04:28]
04. Alp Man [05:27]
05. Duke Of Gloat [06:49]
06. The Key Is Inside The Wall [07:24]