[Dead stream] Transhunter и Ambroz во МКЦ

[Dead stream] Transhunter и Ambroz во МКЦ

МКЦ во соработка со Terrorvoid Promotions го најавува својот прв live stream концерт.

Другарите од Тerrorvoid решија да останат пркосни, и да продолжат да го шират духот на подземјето на единствениот начин на кој моментално тоа e изводливо. Без публика, сами со својата агресија и мрак нa 21.11.2020 (сабота) во живо од МКЦ.

Распоред:
21:00 | Transhunter
22:00 | Ambroz

One cannot kill what is already Dead!