Death Angel имаат нов спот

Death Angel имаат нов спот

Иако „Humanicide“ излезе пред шест месеци, Death Angel се обидуваат да останат актуелни. За таа цел снимија спот за одличната „Immortal Behated“. Песната ја знаете, бујрум спотчето.