Death Angel имаат нов спот

Death Angel имаат нов спот

Death Angel снимија анимирано спотче за песната „Aggressor“ која се наоѓа на нивниот последен и одличен албум „Humanicide“. Албумот излезе минатата година во мај, а спотчево најверојатно е потсетување за „Another Death Angel XMas Show“ кое ќе се случува на 19 и 20 декември.